BloggProffs

Tips på resmål i Dalarna

När man skall resa till Dalarna på semester kan man gärna åka runt lite och upptäcka landskapet. Det finns många trevliga små utflykter man kan göra. Jag brukar föredra att bo på något bra hotell i antingen Falun eller Ludvika och sen välja att göra mina små upptäcktsresor i Dalarna från dessa städer. Jag har kommit underfund med att det är väldigt enkelt att boka hotell i Falun på denna sida: Hotell Falun. Det finns ett antal trevliga hotell i Falun och på denna site får man också tips om härliga hotell en bit utanför. Om man hellre vill bo i Ludvika så finns en bra hotellbokningssida på en site som heter Hotell Ludvika. Bägge dessa städer tycker jag är bra städer att bo i och de har verkligen trevliga hotell. Det är sedan inte långt att göra små turer kring Siljan eller besöka mindre orter i de sydligare delarna av Dalarna. Om man väljer att resa till Dalarna på vintern kan man ta med sig skidorna för det går nästan alltid bra att skida omkring. Dalarna är ett landskap som ligger ganska högt över havet och här kan man nästan alltid räkna med att ha snö på vintern. Om man semestrar på sommaren kan det vara skönt att hitta ett bra hotell i närheten av någon liten sjö för att kunna bada. Siljan och orterna kring denna stora insjö är alltid populära på sommaren.

Kommentarer tillfälligt avstängda.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu